Top 3 Billige Barbermaskiner – 2016

I artiklen ‘Barbermaskiner Test 2015‘ kiggede jeg på hvilke barbermaskiner der er topmodellerne i 2015 og det kom der et par anbefalinger ud af, men de to mest anbefalede koster begge omkring 1500 kr. Det er jo også nogle penge, så derfor har jeg på opfordring set på hvilke barbermaskiner der er vurderet bedst i test hos diverse forbrugerråd og magasiner. I den billige ende er det især Remington der dominerer, men også Braun har et par glimrende barbermaskiner til rimelige penge.

braun-3series-340-sBraunSeries 3 350 – fra 680 kr

Mest for pengene

BraunSeries 3 er testvinder i forbrugerrådet Tænk’s store test. Hvis du leder efter en effektiv og rimelig billig barbermaskine fra et kendt kvalitets brand, så kunne Braun 3Series 350 være et glimrende valg. Prisen er lidt højere end nogle af de andre billigere muligheder, men tilgengæld er den meget billigere end topmodellerne hos Braun og har i det store og hele samme teknologi, bare med færre ekstra muligheder, såsom rensestand.

Modellen giver en tæt og god barbering og er meget brugervenlig, mest velegnet hvis du barberer dig ofte, hver dag eller hver anden dag. Den kommer ikke med rensestation, men kræver ikke meget rengøring. Hvis du skal bruge et skærehovede kan du købe det på nettet til ca. 300 kr.
[afp id=”15″]

remingtonRemington PR1230 – fra 450 kr

Billigst

Næste barbermaskine er Remington PR1230, den billigste i Power Series serien og en af de bedst sælgende i Europa, ikke mindst fordi du her får en glimrende barbermaskine med roterende blade til under 500 kr. Det finder du ikke mange af, hvis det skal være fra et kendt brand.

Remington PR1230 har blandt andet PowerFlex 360 teknologi som betyder at barberhovedet kan rotere, dreje og bøje, så det hele tiden tilpasser sig. Det er teknologi som også findes i de rigtig dyre maskiner

Maskinen har som sagt roterende blade og er bedst til dig der barberer dig et par gange om ugen, men kan selvfølgelig også bruges hver dag.

-> Køb billigst hos Made4Men.dk

philipspowertouchPhilips PowerTouch 731/17 – fra 549 kr

Billigst fra Philips

Philips er kendt for høj kvalitet og deres barbermaskiner med roterende hovede plejede at være suverænt de bedste, indtil Braun og Panasonic meldte sig i kampen. PowerTouch er Philips billigste serie og med 731 modellen får du alt det gode fra Philips til en lav pris. Tilgengæld må du give køb på mere avancerede funktioner som selvrens og tilpassede programmer.

Hovedet har Flex teknologi der tilpasser sig dit ansigt og ComfortCut med afrundede kanter på skærene så du ikke ‘river’ hårene ud. Batteriet holder i 45 minutter, nok til ca. 15 barberinger, og kan bruges både med stik i væggen eller uden.

-> Køb billigst hos Wupti.com

Forskellen på en dyr og billig barbermaskine

Hvad er egentlig forskellen på de billige modeller og de dyre modeller? Barbermaskiner har ikke ændret sig grundlæggende teknologisk i mange år. Der er to forskellige modeller, enten med Folie skær, som du kender det fra Braun, eller med Roterende blade som du kender det fra Philips.

Hvilken du foretrækker er en smagssag, men der hvor de dyrere barbermaskiner adskiller sig er især i ekstrafunktionerne. Det kan for eksempel være selvrensende maskiner, hvor denne funktion med rensestander, i sig selv koster omkring 500 kr. Derudover kan det være ting som særlige barberings programmer til følsom hud eller til særlig genstridige skægstubbe. Der er også forskelle i hvor fleksibelt hovedet er til at tilpasse sig. Sidst, så koster Wet teknologi – at maskinen kan bruges under vand/i bruseren – en del ekstra. Wet teknologi får du meget sjældent i de billige modeller.

Hvis du holder dig til de kendte mærker som Panasonic, Braun, Philips eller Remington går du sjældent helt galt i byen, selv med de billigere modeller, men som med så meget andet så hænger pris og kvalitet selvfølgelig sammen. Jeg synes nok alligevel at de fleste kan klare sig fint med en af de ovenstående, der da også får fine anmeldelser fra forbrugertest.

Redaktør på siden og stor fan af wet shaving. Har barberet mig med gammeldags barberskraber siden jeg lånte min bedstefars Safety Razor som helt ung.
Ingen Kommentarer

    Leave a reply