Skægtrimmer Test 2016

Et flot skæg eller perfekte skægstubbe kræver sin skægtrimmer. Hvis du altid vil have perfekte skægstubbe – og det ved vi jo pigerne er vilde med – eller du vil have et perfekt skæg der kan måles med lineal, så skal du have en god skægtrimmer. Der er rigtig mange gode valgmuligheder, men vi har gjort forsøget og fundet de 3 skægtrimmere der får bedst valgmuligheder. Konklusionen er klar: Den bedste, men dyreste er fra Wella. Bedst til prisen er Remington og mest alsidige er fra Braun.wella-professional-contura-hs-61 Læs mere om dem her nedenunder:

Wella Professional Contura HS 61 Trimmer

Bedst i professionel kvalitet

Den dyreste skægtrimmer i testen er også den bedste. Wella trimmeren er i professionel kvalitet og det koster også – næsten 1400 kr – men så får du også en trimmer der er næsten lydløs og ligger perfekt i hånden. Den klipper hurtigt og effektivt og sviner næsten ikke. Trimmeren kan desuden også bruges som hårtrimmer, så du får faktisk en 2-i-1 maskine.

Wella trimmeren er god til alle former for skæg og trimning, også til at lave detaljer eller form på skægget.

Wella Professional får gode anmeldelser hele vejen rundt. Webshoppen Made4Men.dk har valgt den som deres bedste i test og alle kommentarer til den på webshoppen er overvejende positive. ’Professional’ i navnet dækker selvfølgelig over at maskinen er beregnet til frisører og stylister, men hvis du har råd kan den altså også sagtens bruges til private.
[afp id=”14″]

Remington MB4110 Skægtrimmer

Bedst til prisenremington skægtrimmer

Remington er blandt de bedst sælgende Europæiske barbermaskiner og skægtrimmere, måske især fordi de er en hel del billigere end mærker som Philips og Braun, men stadig af høj kvalitet. Sådan er det også med Remington MB4110 skægtrimmer, som er testens bedste værd for pengene. Med en pris på ca. 450 kr er vi i den billige ende, men uden at det betyder lav kvalitet.

Remington MB4110 kommer med to udskiftelige skær. Det ene kan indstilles til 0,4 mm til 5,5 mm og er perfekt til at give dig perfekte skægstubbe – og vi ved jo det går lige hjem hos pigerne – og så et andet skær som kan bruges til almindelig trimning af skægget.

En opladning er nok til ca. 40 minutters brug eller omkring 10-15 barberinger. Trimmeren kommer med 3 års garanti.

-> Køb billigst hos Made4Men.dk <-

braun_cruzer_6Braun CruZer 6

Bedste kombi-maskine

Hvis du leder efter en god allround trimmer der kan bruges til både hår og skæg og som ikke kræver at du skal udskifte skær hele tiden, så er Braun CruZer 6 er glimrende valg. Denne trimmer er faktisk en 3-i-1 skægtrimmer, hårtrimmer og styler.

CruZer 6 kommer med 2 forskellige skær der hver især kan indstilles mellem 1 mm og 11 mm på den ene og 10 mm og 20 mm på den anden. Mellem de to skær får du altså 12 forskellige indstillinger og det er vist mere end rigeligt til både skæg, skægstubbe og hår. Trimmeren kan desuden bruges i badet og har Wet/Dry teknologi.
[afp id=”16″]

Redaktør på siden og stor fan af wet shaving. Har barberet mig med gammeldags barberskraber siden jeg lånte min bedstefars Safety Razor som helt ung.
Ingen Kommentarer

    Leave a reply