Rejse Barbermaskine Test 2016

Vi har testet et par af de mest populære rejse barbermaskiner på markedet i dag og giver dig anbefalinger til især to modeller: Remington R91 med genopladelig batteri og Braun MobileShave med AA batterier.

Hvad skal en rejse barbermaskine kunne? Den skal være let, ikke fylde ret meget, være billig og så skal den selvfølgelig kunne barbere tæt, selv om man ikke kan forvente en lige god barbering som med en større barbermaskine.

Testvinder: Remington TF70

r91Denne barberskraber er den bedst sælgende Remington barbermaskine i EU. Med en pris på omkring 200 kr er den en lille smule dyrere end de andre her i testen, men den er pengene værd. Barbermaskinen har dobbelt barberhovede med to skær, der bevæger sig uafhængigt af hinanden og derfor tilpasser sig dit ansigts form. Denne barbermaskine er kraftig nok til at kunne klare også tykkere skægstubbe.

Remington R91 har et genopladeligt batteri der holder ca. 30 min, hvad der svarer til ca. 10 barberinger, så der er minimal risiko for at løbe tør for batteri pludselig. Maskinen kan bruges både til våd og tør hud.

-> Køb billigst hos Made4Men.dk

 

Braun MobileShave

mobileshaveBraun MobileShave er en rejse barbermaskine der kører på AA batterier og velegnet til let barbering.

Det er en barbermaskine der ikke er velegnet til tykt skæg, men helt fin til tyndere skægstubbe.

Det er en udmærket shaver at tage med sig på weekend tur, men du vil nok savne en bedre hvis du skal være afsted længere. Braun MobileShave har et enkelt skær og har ikke roterende hovede.

Braun MobileShave har et par udmærkede ekstra funktioner som en beskyttende låg der beskytter barberhovedet.

Andre muligheder

Både Panasonic og Philips laver også rejse barbermaskiner, men de er ikke nemme at finde i danske butikker, hverken i almindelige butikker eller på nettet.

Panasonic ES3831k

panasonicPanasonic ES3831k er en glimrende lille rejsebarberskraber i god kvalitet, men desværre er Panasonic holdt op med at lave denne model.

Derfor kan du kun finde den på Amazon og eventuelt købe fra Panasonics amerikanske webshop, men så kommer der told og forsendelse ovenpå og så er spørgsmålet om den er prisen værd.

Til en pris på $16 er det ellers en af de billige, men der skal selvfølgelig lægges fragt, told og moms oveni. Skraberen har to roterende barberskær som ligesom Remington R91 er uafhængige af hinanden.

 

 

Phillips Norelco PQ208/40

philipsPhilips har selvfølgelig også lavet en fin lille kompakt barbermaskine, men ligesom med Panasonic er den næsten umulig at opdrive i danske butikker og du må derfor også her til Amazon for at finde et eksemplar.

Skraberen er ellers rigtig fin og kompakt med to uafhængige skær og med ’self sharpening’ teknologi.

Philips har valgt at bortprioritere funktioner som tør/våd brug og trimmer, for at få størrelsen ned. Et udmærket alternativ hvis du er vild med Philips Norelco med 3 hoveder.

 

 

Redaktør på siden og stor fan af wet shaving. Har barberet mig med gammeldags barberskraber siden jeg lånte min bedstefars Safety Razor som helt ung.
Ingen Kommentarer

    Leave a reply