Mühle Barbergrej – anmeldelse og sammenligning af priser

Barbergrej fra tyske Mühle er blevet enormt populært i de seneste år. Og det er efter min mening fuldt fortjent. Mit første barbersæt var faktisk fra Mühle og det barberer stadig perfekt og ser fantastisk ud stadigvæk. Mühle er kvalitet og ikke mindst udseende med håndtag i træ i mange farver og fokus på de små detaljer. Jeg er overbevist om at kombinationen af kvalitet, udseende og fornuftig pris er årsagen til Mühles store popularitet. Og så er barberskraberne meget holdbare og robuste. Alt i alt er det bare en god investering. Nedenunder har jeg sammenlignet priser og skrevet lidt om de mest populære barbersæt.

Mühle Rytmo Barbersæt

Det perfekte kvalitetssæt til pengene

barberskraberDette barbersæt er den perfekte gave eller indkøb til manden der vil begynde at barbere sig med en traditionel skraber og som samtidig vil have et sæt der ser godt ud på hylden.

Ingen tvivl om at konen eller kæresten også vil blive imponeret af dette klassiske maskuline sæt. Skraberen er af modellen R220 med lukket top og en medium aggressiv skraber. Barberkosten er med Pure Badger hår, anbefalet til de fleste.

Modellen fås i mange farver og materialer, på billedet den populære ask model. Der medfølger en stander til opbevaring og der kan også fås en model med en skål på standeren. Pris sammenligningen er dog på modellen uden skål.

[afp id=”2″]

Mühle Vivo Barbersæt

vivoVivo barbersæt er Mühles andet begyndersæt, hvor fokus igen handler om kvalitet og design. Forskellen fra Rytmo er mest kosmetisk. Rytmo har et mere moderne aflangt udseende, mens Vivo er blød og kurvet i mere klassisk udseende.

Barberkost er i Pure Badger, toppen er i krom og håndtaget fås i mange variationer, her er det blommetræ der er vist. Endnu et virkelig lækker barbergrej sæt til småpenge.

 

 

Mühle R89 Barberskraber

r89Hvis du bare gerne vil have en god barberskraber uden et håndtag i træ eller andre ’moderne’ materialer, så er Mühle R89 den barberskraber du leder efter. En helt klassisk skraber i krom metal der altid giver dig et godt greb uanset om du er bruseren eller ikke.

Minimalistisk, klassisk og meget holdbart og også den bedst sælgende skraber fra Mühle nogen sinde. Det er alternativet til en klassisk Merkur skraber og kan erhverves for under 300 kr.

 

 

Mühle Kosmo Barbersæt

kosmoHvor Mühle Rytmo og Vivo er kvalitet til små penge, så er Kosmo sættet et skridt op i klasse. Her er et sæt der med Mühles egne ord er til kosmopolitten, med smag for moderne design og med store krav til kvalitet. Mere modige designs kombineret med skaft i materialer i høj kvalitet fra mørk Resin til Oliven Træ.

Den store forskel er også i barberkosten der har Silvertip Badger hår, den højeste kvalitet mulig, og som er blød og behagelig i spidserne – så du får en behagelig påføring af skum – og stiv og robust i bunden, så du nemt kan skumme sæben.

 

 

-> Størst og billigst udvalg af Mühle hos Proshave.dk <-

 

Redaktør på siden og stor fan af wet shaving. Har barberet mig med gammeldags barberskraber siden jeg lånte min bedstefars Safety Razor som helt ung.
Ingen Kommentarer

    Leave a reply