Kan fitnesstræning hjælpe dig med at gro et flottere skæg?

Skæg med fitness

Her hos Bedrebarbering.dk elsker vi et flot fuldskæg lige så meget som alle andre skægentusiaster og vi får mange spørgsmål om, hvordan man bedst gror et tæt og flot skæg. Ét af de spørgsmål vi får ret ofte er: findes der en måde man kan kickstarte sit skæg? Altså få det til at gro hurtigere? Når man først har besluttet sig for at få et flot fuldskæg, så er der ikke noget værre end at vente i måneds- og årevis.

Ligesom når det gælder ens almindelige sundhed, så er den hurtigste og bedste måde at begynde at go et flot skæg, at træne regelmæssigt. Studier har de seneste år vist, at der er en sammenhæng mellem fitness og skægvækst og når man tænker over det, giver det mening. Lad og kigge på facts:

  • Træning øger testosteronen i kroppen og testosteron får ens ansigtshår til at gro
  • Træning øger kroppens sundhed, og jo sundere du er, jo stærkere bliver dit hår og skæg og  jo hurtigere vokser det
  • Træning udløser kropslig genopbygning, som kan hjælpe med at genopbygge hår og hud
  • Træning booster stofskiftet, som har en positiv indvirkning på hårvækst og og hår og skægs sundhed

Den åbenlyse konklusion her er, at hvis du bliver mere fysisk aktiv og bliver mere seriøs omkring din sundhed og fitness, så vil du opleve forbedringer fra top til tå, inklusiv dit skæg. Som med enhver del af din krop, så vil også dit skæg have gavn af, at du behandler din krop med mere respekt og fokus. Sund krop, sundt skæg, med andre ord.

Udover dette, så får regelmæssig træning dig også til at føle dig sundere og bedre, både fysisk og mentalt. Når vi har det godt i krop og sjæl, er vi også mere selvsikre, og vi begynder at gå mindre op i hvor tykt vores skæg er, som en selvtillidsbooster.

For dem af os, der ikke er specielt fysisk aktive i forvejen, kan selv små skridt i den retning have en positiv effekt. Hvis du ændrer din diæt til at indholde mere nærende mad, vil du opleve forbedringer i dit hårs og din huds sundhedstilstand. Det er to dele af kroppen, der vil reagere hurtigt, når du begynder at give din krop mere positivt brændstof at arbejde med.

Uanset hvilken form for træning du er til, så vil dit skægs sundhed fortsætte med at forbedres for hver dag du lever sundere.

Redaktør på siden og stor fan af wet shaving. Har barberet mig med gammeldags barberskraber siden jeg lånte min bedstefars Safety Razor som helt ung.
Ingen Kommentarer

    Leave a reply