Guide til de sjoveste gadgets til mænd

Mand

Mænd er alle forskellige, men der er alligevel nogle fællesnævnere, som binder de fleste mænd sammen. For eksempel kan rigtig mange mænd godt lid sport, og rigtig mange mænd kan også godt lide en god øl sammen med vennerne.
Ligeledes er rigtig mange mænd rigtig glade for elektronik og IT. Det er de både i form af spil, internettets muligheder og mere kompliceret teknologi. For eksempel er IT-branchen i høj grad mandsdomineret, hvilket fortæller noget om dette køns præferencer. Og en anden ting, som mange mænd også synes er fedt, er gadgets.

Hvad er gadgets til mænd?

Gadgets er en meget overordnet betegnelse for nogle ting, der faktisk kan være næsten hvad som helst. En gadget er nemlig ikke én specifik ting, men derimod et paraplybegreb for forskellige små produkter, som kan gøre hverdagen nemmere eller sjovere. Ofte er disse produkter elektroniske, men ikke altid.

Når det kommer til gadgets til mænd, er der derfor blot tale om ting, som gør en mands hverdag nemmere eller sjovere. Derfor er der en kæmpe mængde af forskellige produkter at vælge mellem. Når man som mand skal købe gadgets eller når man skal give en mand en gadget i gave, kan man derfor vælge ud fra personens interesser og behov.

Lækkert barbergrej til manden med skæg

Tag for eksempel den mand, som har skæg – skægstubbe, fuldskæg eller overskæg, det kan være det samme. Han har brug for grej til at pleje og ordne sit skæg, og her kan man med fordel benytte en gadget til at gøre netop dette.
En lækker elektronisk barbermaskine kunne være et rigtig godt eksempel på netop dette. Her kan man opnå en helt tæt og lækker barbering og forme sit skæg, som man gerne vil have det. En elektronisk barbermaskine giver desuden færre knopper og mindre irriteret hud.

Frække gadgets til sengen

I en helt anden ende af skalaen ligger de lidt mere sjove og frække gadgets til mænd, som kan bruges i sengen. Markedet for sexlegetøj er stort, og der er et væld af forskellige gadgets, som er gode til mænd i seksuelle sammenhænge.
En rigtig klassiker er dog penisringen. Denne gadget er nem at bruge og gør sexlivet bedre for rigtig mange mænd og deres partnere. En ring til penis er en smart, lille anordning, som man placerer på penis under samlejet. Den gør, at manden kan holde længere uden at få udløsning.

Et andet populært stykke udstyr, som nærmere gør noget godt for kvindens oplevelse, er vibratoren. De mest avancerede vibratorer er små gadgets i sig selv med tilhørende smartphone apps. Så hvis du vil have en fed gadget samtidig med, at du pleaser din partner, så er en vibrator det perfekte valg.

Gadgets til leg

Mellem den praktiske barbermaskine og den lidt mere frække penisring ligger de gadgets, som har mere natur af legetøj end af praktik. Her kan man virkelig også finde ting, som er et hit hos mændene. For eksempel er droner lige nu et stort hit.
Med en gadget som en drone kan man tilbringe mange timer uden for med sjov og leg. Dronerne kan bruges til at flyve rundt med dem, men mange af dem kan også bruges til at optage video og tage film. Droneflyvning bliver for mange mænd derfor en hobby.

Redaktør på siden og stor fan af wet shaving. Har barberet mig med gammeldags barberskraber siden jeg lånte min bedstefars Safety Razor som helt ung.
Ingen Kommentarer

    Leave a reply