Gå aldrig ned på sorte strømper

Sorte strømper

Der skal bare være sorte strømper nok i enhver mands strømpeskuffe. Der skal være så mange, at der er nok til, at der altid er mindst et par i skuffen hver dag året rundt.

Du kan bruge sorte strømper til langt det meste outfit, og du bruger et par af dem dagligt, så derfor skal der bare være nok af dem.

Sorte strømper er altid passende

Med sorte sokker behøver du slet ikke være i tvivl om, hvorvidt de passer til din øvrige garderobe. Det gør de. Måske lige bortset fra i dine sandaler, men dertil er der jo ingen strømper, der passer.

Ellers kan du roligt gribe ud efter et par af de sorte, når du skal fuldende din påklædning. Det er så dejligt let. Ingen spekulationer om et passende farvevalg, og ingen tanker om, hvorvidt det hele nu også passer sammen.

Vælg nogle sorte strømper af en god kvalitet

Det er ikke nok i sig selv at være den lykkelige ejer af mange par sorte sokker. De skal også være af en vis kvalitet. Hvis ikke de er det, så vil de hurtigt komme til at se kedelige ud i den sorte farve, og de kan komme til at miste faconen eller tykkelsen efter et par gange i vaskemaskinen. Desuden kan de være syet sjusket i syningen ved tæerne, sådan at syningen går op efter nogle ganges brug.

Da du bruger dine strømper meget tit, så skal de kunne tåle at blive udsat for hyppigt slid, vask og eventuel tørring.

En bæredygtig produktion

Der produceres uanede mængder af strømper på verdensplan. Det er meget forskelligt, hvor bæredygtigt de bliver produceret. Vær opmærksom på at se efter, om dine nye sorte strømper er produceret bæredygtigt. Det kan gøre en positiv forskel på både kvaliteten og på miljøet, om du træffer det ene eller det andet valg.

Køber du dine sorte strømper et sted, hvor materialer og produktionsform er i orden, så får du både kvalitetsstrømper og en god samvittighed. Det er ikke et dårligt makkerpar.
Køb en ordentlig bunke ens sorte strømper, når du har fundet en forhandler, der kan matche dine krav. Så har du nok til den næste lange tid, og du ved, at de alle sammen passer sammen. Det er simpelthen så smart.

Det er meget praktisk med mange ens par strømper

Når du har flere ens par strømper, så er det meget nemmere, når du skal parre dem efter vask. Du snupper bare to sorte strømper, parrer dem og snupper de næste to. Du behøver slet ikke at være i tvivl om, hvorvidt de passer sammen, for det gør de.
Skulle der så være en enkelt sok til overs efter vask, så er den enten spist af vaskemaskinen, eller også så dukker makkeren op i den næste portion vasketøj. Gør den ikke det, så er det heller ingen katastrofe, for en eller anden dag, så står du nok med to enlige sorte strømper. Og så er det virkelig heldigt, at de to passer sammen.

Redaktør på siden og stor fan af wet shaving. Har barberet mig med gammeldags barberskraber siden jeg lånte min bedstefars Safety Razor som helt ung.
Ingen Kommentarer

    Leave a reply