Forbered dig inden din date

barbering

Står du overfor a skulle på en date? Og er du derfor ved at finde ud af, hvordan du bliver helt klar, således du kommer til at vise dig selv fra den bedste side? Så er der flere ting, som du kan gøre, således det er sikkert og vist, at du er forberedt på, hvad end der nu måtte ske. Sådan er det nemlig med en date – man ved aldrig, hvad den fører til, og derfor er man nødt til at være klar på, hvad end dagen bringer med sig.

Ingen vil være bekymret for at vise ben eller armhuler frem på en date

Noget af det, som der især er vigtigt, når man skal på en date med en, som man rent faktisk finder en smule interessant, så kan det være en fordel at være forberedt på, hvad end en fysisk tiltrækning kan føre til. Og derfor kan det være en god ide, hvis man for eksempel har sørget for at gøre lidt ekstra ud af sig selv og sin krop. Det kan man blandt andet gøre ved at sørge for at være barberet, således man ikke er nervøs for at vise for eksempel ben i en smart kjole, hvis man er kvinde og løfte armene for højt op, hvis man er en mand.

Sørg for at du er nybarberet, så du virker både velplejet og velsoigneret, når du er på date

Når man sørger for, at man er nybarberet, er det sikret, at man virker både velsoigneret og velplejet, og det er noget der straks sætter en fysisk tiltrækning i gang hos de fleste. Det fortæller nemlig, at man har styr på sig selv, at man passer på sig selv, og at man har en sund måde at leve sit liv på.

Forbered dig på en date, der trækker ud og har en fysisk tiltrækning

Der er dog især én ting mere, som det også kan være en fordel at have klar, når man skal på en date, som man måske forventer kan komme til at trække ud og føre til noget mere. Og her er der selvfølgelig tale om kondomer som Durex Mutual Climax. Sørger man for at have et sådant med i lommen, er der mange, der vil tro, at man har for høje forventninger og måske også, at man er en smule egoistisk, men ikke desto mindre så handler det om at beskytte sig selv, når der er behov for det.

Læg et Durex Mutual Climax kondom i lommen eller tasken

Det er helt sikkert også noget, som din date vil sætte pris på, idet det igen viser, at du tænker på dig selv og det, som du udsætter din krop og dit helbred for. Det er derfor ikke nogen skam at putte et Durex Mutual Climax kondom i lommen eller tasken. Det er jo altid bedre at have gjort det, således man ikke skal holde sig tilbage eller gå og frygte for nogle følger af de handlinger, som man har gjort.

Redaktør på siden og stor fan af wet shaving. Har barberet mig med gammeldags barberskraber siden jeg lånte min bedstefars Safety Razor som helt ung.
Ingen Kommentarer

    Leave a reply