Farsdag gave ideer: Barbergrej

Hvad giver man far der har alt, ikke ønsker sig noget og til en pris der passer til Fars dag? Barbergrej selvfølgelig! Alle mænd barberer sig, nogle mere end andre, men meget få er klar over at de kan få en meget bedre og mere behagelig barbering med gode barberskrabere, barberkost og sæbe. Vil du give en gave der helt sikkert falder i god smag (og som ikke er Whisky), så giv far noget lækkert barbergrej og det behøver slet ikke koste alverden. Her får du 3 forslag til farsdag gaven til forskellige pris niveauer.

1. Gammeldags barbergrej sæt

barberskraberSkal det være en farsdags gave der virkelig vil få far til at spærre øjnene op, så er et gammeldags barbersæt med skraber og kost lige sagen. Det kan for eksempel være det flotte Mühle barbersæt i Ask med gammeldags barberskraber, kost i grævlingehår og en fin stander i krom til badeværelseshylden. Et sådant sæt begynder med ca. 500 kr.

Hvis budgettet er til lidt mindre så kan det også være et barbersæt fra Proshave.dk med en gammeldags barberskraber, barberblade og barberskum. Det fås til ca. 300 kr. Og så tjener gaven sig selv hjem hurtigt hvis far bruger Gilette skraber, da blade til en gammeldags barberskraber er meget billigere, helt ned til 2.5 kr pr. styk og de barbeberer altså mindst lige så godt som Mach 3, og nok også bedre. ,

Køb billigst og størst udvalg hos Proshave.dk

2. Velduftende barbersæbe og barbergel med kost

barbergaveGlem barberskummet fra supermarkedet og giv i stedet for en lækker barbersæbe eller barbergel med en barberkost til. Spørg en hvilken som helst mand der barberer sig med sæbe og kost om ikke det er deres favorit del af barberingen. Der er et virkeligt stort udvalg af fremragende og velduftende barbersæber på markedet, der leder tankerne hen på at sidde i en barberstol i en barbersalon. Og så er sæberne lavet uden kunstige og skadelige kemikalier og med glycerin der fugter og blødgør huden.

En barberkost skal der til for at skumme sæben eller cremen op og den kan bruges uanset om far barberer sig med skraber med multi-blade som fx Gilette eller med en gammeldags barberskraber. En barberkost kan fås fra 100 kr, lidt mere for grævlingehår, og en barbersæbe koster fra 50 kr til et par hundrede kroner. Køb hos Proshave og Made4Men.

3. Økologisk barbercreme og aftershave balm fra Mühle

barbercremeDen perfekte gave til far som barberer sig ofte og derfor bruger meget barberskum og aftershave med parfume og kemikalier. Dette sæt fra tyske Mühle indeholder både barbercreme og aftershave baseret på årets store hit Arganolie, håndpresset og fuld af E-vitamin og Anti-Oxidanter. Der er ingen skadelige kemikalier i, hverken konserveringsmidler, parabener eller farvestoffer.

Barbercremen bruges før barbering og lader bladet glide let og smertefrit hen over, mens after shaven har en lindrende og indeholder desuden aloe vera, calendula, bisabolol og avokado olie, som virker antiseptisk, anti-inflammerende og beroligende.

Det var et par forslag til en fars dags gave der helt sikkert falder i smag. Køb hos Proshave

Redaktør på siden og stor fan af wet shaving. Har barberet mig med gammeldags barberskraber siden jeg lånte min bedstefars Safety Razor som helt ung.
1 Comment
  1. Reply bertel 11. maj 2019 at 12:53

    Jeg kan klart anbefale oldschoolman produkter .

Leave a reply