Et velplejet skæg og en lækker blazer – to essentielle ting for den moderne mand i 2019

blazer

Et nyt år nærmer sig, og det betyder en mulighed for en masse nye begyndelser og en masse positive fortsætter. Dette er selvfølgelig ikke lig med, at man skal rende rundt og lave fuldstændig om på sig selv.

Men det er en oplagt mulighed for at gøre en ekstra indsats for måske at blive en lidt bedre udgave af sig selv – en udgave, hvor man er mere stolt af sin egen fremtoning og måske kan begå sig med mere selvtillid. Dette er der mange måder at gøre på, men man kan begynde med at kigge lidt på sit udseende.

Stå skarpere i 2019

Rigtig mange moderne mænd er gode til at gå op i sig selv og i deres udseender. De tænker over personlig pleje, stil og hår og skæg. Men der er stadig også mange mænd, som glemmer at have fokus på dette.

Disse mænd er lidt for gode til at gå i de samme slidte T-shirts, lade skægget gro lidt for vildt og lade alle former for plejeprodukter blive stående og samle støv på hylden. Er du en af disse? Så brug 2019 som startskuddet til at komme i gang med forandringen!

Én god blazer pepper klædeskabet op

Når det kommer til mode, så behøver du altså overhovedet ikke at skulle foretage en masse radikale forandringer, for at du kan komme til at fremstå mere smart og mere skarp over for dine omgivelser.

Det kan være, at du blot skal implementere nogle helt simple elementer i dit klædeskab, som kan hjælpe dig med at pifte dit look op. Her kunne en flot blazer til mænd være et bud på et sådant. En blazer til mænd er ideel, fordi den både kan bruges til at dresse et outfit op, men også at dresse et lidt mere formelt outfit ned.

Trim og plej dit skæg

Skæg kan være utrolig flot, sexet og sofistikeret – men al magien ved skægget forsvinder, hvis du lader det vokse vildt uden at trimme det eller pleje det. Nu hvor 2019 snart er over os, kan du runde det nye år af med en tur til barberen.

Når så skægget står flot kan du sætte alt ind på at bevare det flot i 2019. Det kan du gøre ved at købe dit eget grej til at studse og pleje dit skæg derhjemme.

Tro på dig selv i 2019

Med en lækker blazer til mænd på kroppen og et skæg, der spiller, er du mere klar end nogensinde før til at gå et nyt og spændende år i møde. Dit optimerede ydre kommer helt sikkert til at blive bemærket, og du vil opleve et selvtillidsboost.

Men husk samtidig, at det allervigtigste er din tro på dig selv og dine egne evner. Brug det nye år til at reflektere lidt over din egen holdning til dig selv, og arbejd på at gøre den mere positiv. Tror du mere på dig selv i 2019, så bliver det helt sikkert et godt år.

Redaktør på siden og stor fan af wet shaving. Har barberet mig med gammeldags barberskraber siden jeg lånte min bedstefars Safety Razor som helt ung.
Ingen Kommentarer

    Leave a reply