Den perfekte gave til far – barbergrej

barbergrej

Det er vanvittigt svært at finde den perfekte gave til far. Manden som har det meste og som aldrig rigtig mangler noget, i hvert fald ikke hvis man spørg ham selv. Hvis du ikke vil falde i den samme fælde igen i år, når du skal ud og finde årets gave til far, så kunne et sæt barbergrej måske være en god gave at give.

Det skal både være praktisk og lugte af lir

Som mand kender man det kun alt for godt. Den daglige barbering som både kan være en uinspirerende og smertefuld omgang. Det er de færreste mænd, som er klar over, at med det rigtige værktøj, kan man komme et godt stykke uden om de sædvanlige gener under barberingen. Faktisk er det en stor del af gruppen af danske mænd, som barberer sig, som bruger det forkerte udstyr i det, for de flestes vedkommende, daglige ritual. Her kommer ideen om den helt perfekte gave til manden som har alt, ind i billedet.  Et smukt udført barbergrej med det rette blad for den tætte barbering er både lir for øjet og praktisk i forhold til gener under barberingen.

Barbergrej uanset skægtype

Måske det ikke er den tætte barbering, som er det ønskede resultat. Det er stadig en god ide at kigge på, hvad der findes på markedet. Her er det muligt at vælge i mellem barbermaskinen, som tit kan være en smule hård ved huden og skægtrimmeren. Begge fås i et væld af udformninger og med forskellige muligheder inden for valg af længde, tæthed og skarphed, så slutresultatet bliver som ønsket.

Køb det lækre design

Mange mænd sætter i høj grad pris på design og udformning af deres ting. Hvor mange mænd elsker ikke en smuk bil? Det samme gør sig gældende, når man som mand skal finde det helt rigtige barbergrej. Den hurtige skægtrimmer i det furturistiske og enkle design er både praktisk og lækkert at kigge på. Det retro barbersæt, som vil få de fleste til at spærre øjnene op. Dette er ud over at være praktisk også smukt at kigge på. I sådan et sæt medfølger barberkost, skraber og forkromet holder. Skærferne er ofte udformet i et lækkert materiale som træ eller sten og barberingen bliver en nydelse både for øje og slutresultat. Uanset præferencer kan et lækkert barbergrej altså også være en smuk gave at give.

Husk den gode barbercreme og skum

Hvis du beslutter dig for at give barbergrej i gave, så er det vigtigt også at huske barbercreme og skum. Det før omtalte gode resultat efter en barbering kræver nemlig i høj grad også de rigtige produkter. Det er vigtigt at bladet kan glide uhindret hen over huden. At huden ikke irriteres af for mange tilsætningsstoffer i produktet og at det produkt man vælger, har en beroligende effekt på huden efter barberingen. Sidstnævnte er vigtigt både i tilfælde af en almindelig barbering og ved brug af trimmer. Lad være med at køb et væld af produkter. Hold dig til de få gode sager. Det er for de flestes tilfælde en god barberskum og en kølende creme til efter barberingen.

Få mere inspiration til gaven på gaventilfar.dk

 

Redaktør på siden og stor fan af wet shaving. Har barberet mig med gammeldags barberskraber siden jeg lånte min bedstefars Safety Razor som helt ung.
Ingen Kommentarer

    Leave a reply