Barberblade – spar penge – køb online

Barberblade til moderne barberskrabere som fx Gilette er blevet enormt dyre og vil du spare penge er der god ide at købe bladene online. Barberblade er ikke bare barberblade – moderne barberblade som du kender fra fx Gilette bruger flere blade pr. hovede. Her er de kendte mærker især Gilette, Wilkinson og Feather. Derudover er der så de traditionelle barberskrabere med kun et enkelt skarpt blad. De fleste bruger skrabere med flere blade, men egentlig får man en tættere barbering med det enkelte blad og en traditionel vådbarbering med sæbe, barberkost og god tid. Nedenunder finder du gode online tilbud på barberblade.

Vi anbefaler, det største udvalg af barberblade til både Gilette og gammeldags barberskraber:

Proshave.dk – Gilette, Derby, Merkur Wilkinson, Feather m.fl.

Made4Men.dk – Gilette, Derby, Merkur Wilkinson, Feather m.fl.

Engangsblade, multiblade eller enkeltblade?

Der er flere muligheder indenfor barberblade. I den helt billige ende finder vi engangsskraberne der som navnet antyder har en meget kort levetid. Selv om de er billige kan det ikke anbefales at købe disse billige barberblade da de ofte river i huden og skægget fordi de ikke er skarpe nok og netop skarpheden på bladet er helt afgørende for en god barbering.

Gilette, Wilkinson og et par andre har skrabere med flere blade og disse er klart de mest populære, men de er meget dyre og holder ikke særlig længe. Baggrunden for især Gilettes succes må tilskrives de mange penge der bruges på reklamer. Selvfølgelig giver disse skrabere en udmærket barbering de første par gange mens bladene er skarpe, men samtidig er barberbladene også enormt dyre.

Sidst men ikke mindst har vi de traditionelle dobbeltsidede blade fra blandt andet Merkur. Disse blade bruges i en traditionel skraber hvor bladet let kan skiftes ud. Disse blade er faktisk langt skarpere end dem du finder hos andre producenter og det giver en langt tættere barbering og ikke mindst en meget billigere barbering. Bladene koster nemlig ikke mere end 30-50 kr for 10 stk hvilket er 5 gange  billigere end en pakke med Mach 4 blade fra Gilette. På et år bliver det rigtig mange penge du sparer og så får du en helt tæt barbering som din kæreste bliver glad for!

Hvilke type barberblade du vælger afhænger af hvad du foretrækker, men der er god grund til at overveje at skifte til en traditionel skraber med barberkost, barbersæbe og udskiftelige dobbeltsidede blade.  Vil du have den tætteste barbering og aldrig skulle købe et nyt barberblade igen, ja så skulle du måske invest ere i en gammeldags barberkniv! På forsiden finder du en guide til traditionel våd barbering.

Redaktør på siden og stor fan af wet shaving. Har barberet mig med gammeldags barberskraber siden jeg lånte min bedstefars Safety Razor som helt ung.
Ingen Kommentarer

    Leave a reply